Új tévécsatornát indít a közmédia

Szombaton lesz öt éve, hogy elindult a közszolgálati sportcsatorna, az M4 Sport, amely ősztől új csatornát indít.
Csernátony Csaba, 2020. július 17. péntek, 09:08
Fotó: MTVA Fotó

Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója az MTI-nek azt mondta: ha megrendezik a tervezett sporteseményeket, úgy a hazai látványsportok bajnoki és kupaküzdelmei mellett 2021-ben többek között a labdarúgó Eb-t, a nyári olimpiát, a két felnőtt kézilabda-világbajnokságot és a hazai vizes Európa-bajnokságot is a közmédia közvetíti.

A labdarúgó NB I-ből a következő idényben is péntekenként egy, szombatonként három, vasárnaponként pedig két mérkőzést közvetítenek élőben, szeptembertől pedig beindulnak majd többek között a kézilabda- és jégkorongmérkőzések is.

Szeptember 12-től pedig bővül az M4 Sport kínálata: minden szombaton és vasárnap 14 és 22 óra között a közmédia nemzetközi csatornáján, a Duna Worldön jelentkezik az új csatorna, az M4 Sport+.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

europeer, 2020.07.17 09:26

Szerintem meg be kellene vezetni a Nagy Nemzeti Reggeli Tornát.
Aki nem csinálja, az kap egy sallert, 5 saller után mehet közmunkára, végül aki szabotálja a Nagy Nemzeti Reggeli Tornát, attól meg kell vonni az állampolgárságot.
A Nagy Nemzeti Reggeli Tornát minden reggel a Kedves Vezír tartsa, neki sem árt.
Sokkal frissebben és vidámabban kezdjük a napot, ha a Kedves Vezírrel tornázunk.
A betegek, felmentettek kiválthatják a tornát, ha előző nap vásárolnak Sport szeletet, s azt a torna ideje alatt elfogyasztják.
A Sport szelet ára teljes mértékben kerüljön be a Nemzeti Sportalapba.
További javaslat: a Sport szeletre lehessen előfizetni, s minden reggel házhoz szállítják a Nagy Nemzeti Reggeli Torna idejére.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html