Tíz napja nincs net és telefon a KLIK-ben

Másfél hete nem működnek a vezetékes telefonok és internetezni sem lehet a Klebelsberg Intézményfenntartó Központban, pusztán azért, mert a központ új épületbe, a Nádor utcából a Bajcsy-Zsilinszky útra költözött.
Index.hu, 2015. november 30. hétfő, 14:30
Fotó: Napi.hu

"Sajnos nem tudom a hiba okát, új vezetékeket húztak vagy valami ilyesmi áll a háttérben, másfél hete ez a helyzet. Van, aki otthonról dolgozik, mások saját laptopról, mindenki igyekszik megoldani a munkát, ahogy tudja" - mondta az Indexnek egy KLIK-es dolgozó. Azt is mondta, előfordulhat, hogy keddre már helyre áll a rend, de nem biztos benne. Egy másik forrásunk szerint többeket haza is küldtek a probléma miatt.

A KLIK egyébként nagyon el van adósodva, november végén a Pedagógusok Demokratikus Szervezete hívta fel a nyilvánosság figyelmét arra, hogy a központ hónapok óta nem utalja az intézményekben dolgozó közalkalmazottaknak és az óraadói megbízással rendelkezőknek a munkába járási költségtérítést, jubileumi jutalmat, az óraadói megbízási díjat, végkielégítést és egy sor más jogcímen járó összeget.

HOZZÁSZÓLÁSOK