Tűzeset miatt nyugtat a NAV

A jelenlegi ismeretek alapján a szerverterem ép maradt, adat nem veszett el, és nem sérült a veszprémi tűzben - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI megkeresésére.
Domokos Erika, 2018. június 8. péntek, 17:04
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Péntek hajnalban Veszprém belvárosában kigyulladt a NAV Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatóságának egyik telephelye, a háromszintes irodaépület körülbelül háromszáz négyzetméter alapterületű tetőszerkezete teljes terjedelmében égett. A tűzoltók még hajnalban eloltották a lángokat, a katasztrófavédelem jelentése szerint senki nem sérült meg.

A munkálatok közben a tetőszerkezet több ponton beszakadt. Az adóhatóság tájékoztatása szerint a tűzben nem vesztek el, és nem sérültek adatok.

A kép illusztráció, forrás: Napi.hu/Szabó Dániel.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Xenador, 2018.06.09 01:01

Adatok nem vesztek el? Hát még szép. Persze lehet, hogy csak az átlagember megnyugtatására közölték ezt, mert remélhetőleg legalább a NAV-ban betartják az írott és íratlan szabályt, és sűrű biztonsági mentéseket csinálnak két példányban, más-más helyen tárolva.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html