Azoknak, akik szeretnék összegyűjtött forintjaik számára a lehető legjobb befektetést megtalálni, a Generali-Providencia Biztosító Zrt. olyan exkluzív, kamatadó-mentes, magas hozamot ígérő befektetési lehetőséget dolgozott ki, amely egyben tőkegaranciát is nyújt.
A ProfitMax, amely most szeptembertől indul, több a befektetők számára igazán kedvező jellemzővel bír. Paál Zoltán, a Generali biztosító ügyvezető igazgatója beszél arról, mi is a ProfitMax valójában?

A ProfitMax egy 10 éves tartamra köthető befektetési egységekhez kötött életbiztosítás. Ügyfeleink megtakarításait a ProfitMax garantált eszközalapba fektetjük, amellyel nagyhírű nemzetközi vállalatok részvényeinek hozamából részesedhetnek. A ProfitMax eszközalap mögötti kötvényt a Société Générale, a világ egyik legnagyobb pénzintézete kizárólag a magyarországi Generali ügyfelei számára jegyzi. A befektetés különlegessége, hogy az eszközalap csak három hónapig, azaz 2007 szeptemberétől december közepéig jegyezhető. „Aki lemarad, az kimarad!"

Kinek ajánlja ezt a befektetést?

Mindazoknak, akik kamatadó-mentesen, alacsony költségek mellett, garanciavállalással szeretnék megtakarításaikat elhelyezni és magas hozamra számítanak.
Nagyon jelentős érv a befektetők számára, hogy az elmúlt 27 évben, a 10 éves periódusokat tekintve, az eszközalap éves szinten, átlagosan magasabb, mint 16%-os hozamot produkált volna.  A legjobb időszakban a hozamok meghaladták volna a 22,5%-ot. A befektetés kamatadó-mentes és a 10 éves futamidőt tekintve költsége alacsonyabb, mint évi 1%.
Elsősorban olyan ügyfelek érdeklődésére számítunk, akiknek a kamatadó tavalyi bevezetésekor lekötött pénzük felszabadult, és újabb befektetési lehetőséget keresnek.

Hol tudhatnak meg több információt a ProfitMax iránt érdeklődők?

Tanácsadóink országszerte készséggel állnak rendelkezésre. Az érdeklődők hívhatják a Generali TeleCentert a 06 40 200 250-es telefonszámon, illetve tájékozódhatnak honlapunkon a http://www.generali.hu/profitmax címen is.