A III. kerületben a 2015-ben elnevezett fűszernevek utcanévbokor (például Borsmenta utca, Citromfű utca) tagjainak bővítéséről döntött a kerületi képviselő-testület, amely alapján Turbolya köz, Vizimenta utca és Kardamon köz kerülhet elnevezésre. Névtelen közterület viselhetné a lengyel katolikus egyház egyik legnagyobb XX. századi alakjának, Varsó érsekének nevét, Stefan Wyszynski utcaként, valamint Krúdy Gyula által alkotott hős Szindbád nevét venné fel egy névtelen tér - olvasható a közgyűlés nyilvános üléseinek napirendjében.

A XI. kerületi önkormányzat döntései alapján a Kopaszi-gáton megvalósuló BudaPart beruházás kapcsán újonnan kialakításra kerülő névtelen közterületek és közhasználatra átadott magánutak névadására kerülhet sor. A javaslatban a következő nevek szerepelnek: Garda utca, Öböl utca, Buda-part tér, Ezüsthárs utca, Jegenyenyár utca és Napkelte utca. A InfoPark és a Magyar tudósok körútja közelsége miatt a beruházás során kialakítandó körút a golyóstoll feltalálójáról kerülhet elnevezésre Bíró László József körútként.

A XI. kerület Bikás Park közelében található, Tétényi út-Etele út-Hadak útja által határolt névtelen közterületet nevezhetnek el Nelson Mandela parkként, emléket állítva a néhai Nobel-békedíjas dél-afrikai elnöknek.