A Magyar Közlönyben megjelent határozatok közül az első a rendőrautók cseréjére hagyott jóvá 4 milliárd 361 millió forintot, az idei költségvetés terhére.

A Dunaújvárosi Egyetemen kialakítandó Paksi Kompetencia- és Kutatóközpont létrehozására 1,5 milliárd forint jutott, még szintén az idei büdzséből.

A Magyar Falu Program a civil szervezetek támogatására jutott 5 milliárd forinthoz a jövő évi költségvetésből, igaz január 10-ig meg is kell kapnia a pénzt. A program útfelújításra már kapott a jövő évre 50 milliárdot, ezt most a kormány megfejelte további 7 milliárd forinttal. Ugyan ebben a határozatban írta elő a kormány azt, hogy az országos közúthálózaton a 2021. évtől megvalósítandó nagyfelületű burkolatjavításokre évente 10 milliárd forintot kell fordítani.

Végül a kormány egyetértett a Válon lévő műemlék Ürményi-Dreher-kastély és a hozzá tartozó park, valamint a korábbi történeti állapotnak megfelelő ingatlanegyüttes hasznosításával. A program 2025-ig tart, a jövő évi költségvetésből 1 milliárd 412 millió fordítható rá.