Újabb milliárdos kommunikációs tendert írt ki a Miniszterelnökség

A Miniszterelnökség kétfordulós, tárgyalásos közbeszerzést jelentetett meg kommunikációs feladatokra a pénteki Közbeszerzési Értesítőben két részben, összesen nettó 700 millió és 1,33 milliárd forint közti becsült ellenértékkel.
MTI, 2012. december 21. péntek, 16:39
Fotó: Napi.hu

Az első rész a Miniszterelnökség 2013-2014. évi kreatív feladatainak ellátásához szükséges munkák elvégzésére, míg a második rész ugyanerre az időszakra szóló médiavásárlás.

Az első résznél a részvételre jelentkezés minimumkövetelménye az, hogy a társaságnak a kreatív tervezésből és gyártásból származó nettó árbevétele - a működési ideje alatt, eddig - érje el a 100 millió forintot. A második résznél nem jelentkezhet a tenderre az a társaság, amelynek a nettó árbevétele - összesen - nem érte el az 550 millió forintot, és legalább egy évben nem haladta meg a 275 millió forintot.

A közbeszerzésen való részvételre január 16-ig lehet jelentkezni. A második - tárgyalásos fordulóba jutottakat - január 23-ig értesíti az ajánlatkérő.  Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes. Mindkét résznél legnagyobb súllyal - 60-as súlyszámmal - az ár esik a latba. A nyertes jövő év március 1-jén láthat munkához, a befejezési határidő 2014. május 31.

HOZZÁSZÓLÁSOK