Valóban megállíthatatlan a Fidesz

A kormánypárt a választani tudó „biztos” szavazók 59 százalékát tudhatja maga mögött, ami lényegesen magasabb arány, mint a választásokon elért listás eredménye – olvasható a hvg.hu-n.
Dzindzisz Sztefan, 2018. június 6. szerda, 19:48
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

A lap számára készített Medián-felmérés szerint májusban a Jobbikra 16, az MSZP-PM-re 11, a DK-ra 7, míg az LMP-re 3 százalék szavazott volna. Mindez azt jelenti, hogy a Lehet Más a Politika nem jutott volna be a parlamentbe.

Érdekesség, hogy a lakosság 48 százaléka szerint Magyarországon alapvetően jó irányba mennek a dolgok, míg a válaszadók 45 százaléka inkább reménykedve, míg 38 százalékuk inkább aggódva tekint az ország előtt álló időszakra. (Egy korábbi felmérés is a Fidesz erősödését mutatja.)

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Luftschutzbunker_Zwei, 2018.06.06 22:31

@lomb: te szánalmas cigánycsicska, tudod, voltak olyan idők Magyarországon, nem olyan régen, pár évtizede, mikor a magadfajta tanulatlan, tudatlan, ennek megfelelően irigy, dühös és vérszomjas prolikat saját nemzetük ellen uszította egy szintén magyargyűlölő tolvaj. Nos, ezek az idők úgy látszik visszajöttek, cigánycsicska prolikám.

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

lomb, 2018.06.06 22:18

"...a lakosság 48 százaléka szerint Magyarországon alapvetően jó irányba mennek a dolgok..."

Lám, lám! Egyre okosabbak lesznek a magyar emberek, amint lehull a szemükről a neoliberális hályog...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html