Váratlant lépett Orbán az este

Orbán Viktor Vlagyimir Putyin látogatása előtti estén gyorsan kiugrott Szabadkára Szijjártó Péterrel együtt, ahol szűkkörű, informális találkozót tartottak Aleksandar Vucic szerb kormányfővel és Ivica Dacic külügyminiszterrel – írja az Index az MTI-re hivatkozva.
MTI, 2015. február 17. kedd, 09:01
Fotó: Napi.hu

Majd megállapodtak abban, hogy a Déli Áramlat kiesése nyomán előállt helyzetben folyamatosan konzultálnak a lehetséges új beruházásokról, és együtt végzik azok műszaki és pénzügyi előkészítését.

Mindkét országnak az az érdeke, hogy versenyképes áron jusson gázhoz, ehhez pedig az kell, hogy minél több forrásból, minél több útvonalon jusson el az energiahordozó Közép-Európába - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke a hírügynökséggel.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

jedddike, 2015.02.17 12:21

Orbán nyomdokaiba lépnének a britek
Origo2015. 02. 17. 11:26
13komment
Címkék:

Nagy-Britannia
pályakezdő
munkanélküli segély

A pályakezdő munkanélküliek nem segélyt, hanem ifjúsági támogatást kapnak majd, de ehhez gyakornoki munkát vagy közmunkát kell vállalniuk. Erről fog beszélni a választásokra készülő David Cameron brit miniszterelnök.


..ennnyi ..,bennünket másol eu ...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

jedddike, 2015.02.17 12:16

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html