Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Market Trends megbízható elemzésekkel számol be többek között a 34 európai piacon több mint 2000 kártyaprogram vizsgálatával végzett kutatásokról, taglalja anyílt bankolás térnyerését az iparágon belül, vizsgálja a Blockchain trendeket, valamint rendszeresen elemzi a 22 legjobb fintech szereplő teljesítményét. Mindezt egy helyen, megbízható források felhasználásával teszi elérhetővé ügyfelei számára a Mastercard - közölte a kártyakibocsátó.

A platform Európában már elérhető a kibocsátók számára és a tervek szerint hamarosan az Európán kívüli pénzintézetek számára is rendelkezésre áll. Ez egyébként 5 fő pillérből áll: tartalmaz piaci értékeléseket, amelyek összesítik az Európai Unió 34 piacára vonatkozó fizetési és digitális teljesítménnyel foglalkozó elemzésekbe. Valamint része egy a különböző pénzintézetek által kibocsátott kártyatermékeket összehasonlító elemzés, a legfontosabb helyi mutatók alapján.

A Market Trends része még a digitális fizetési tapasztalatok elemzése a fintech-cégek esetében, tartalmaz fogyasztói kutatást, valamint iparági betekintést is adnak. Utóbbi a gyakorlatban azt jelenti, hogy hozzáférést biztosítanak a Mastercard videóihoz, tanulmányaihoz és globális gondolkodásmódjának tárházához az iparágat formáló technológiai trendekről.