Együttműködik a Tesco és a Prímagáz

A közelmúltban létrejött megállapodásnak köszönhetően a Prímagáz tulajdonában lévő PrimaNet.hu online szakáruház mintegy 50 terméke bekerült a Tesco kínálatába.
Napi.hu, 2015. november 5. csütörtök, 13:59
Fotó: Reuters

A kizárólag online elérhető, a Tesco katalógusértékesítés-szolgáltatásán belül megvásárolható cikkek között a PrimaNet.hu kínálatából egyebek között grilleszközök, pb-gázpalackok szerepelnek.

A cikkek a Tesco katalógusértékesítési felületén érhetők el, ahol már több mint ezer termék közül válogathatnak a vásárlók. Maga a lehetőség sem régi, a Tesco tavaly tette lehetővé, hogy online felületén más, külső beszállítók is megjelenjenek bizonyos áruikkal, kiegészítve a lánc amúgy is széles kínálatát. Ez az értékesítési forma a cég honlapján keresztül is elérhető, és egyre népszerűbb a vásárlók körében, hasonlóan a cég más internetes vásárlási lehetőségeihez.

A Prímagáz tulajdonában álló PrimaNet.hu online szakáruház elsősorban különböző célú pb-palackokkal, ezekről működtethető eszközökkel, kiegészítőkkel valamint grillkészülékekkel, grillezéshez szükséges cikkekkel van jelen a Tesco katalógusértékesítési felületén, de megtalálhatók bortartályok, hordók, méhészeti eszközök és kannák is - számolt be az új együttműködésről illetve értékesítési csatornáról Kolos Gábor, a PrimaNet.hu online szakáruházat működtető Prímagáz Zrt. kereskedelmi és marketingigazgatója.

HOZZÁSZÓLÁSOK