Ennyit fizetnek Danutáék győzelmére

Az odds 1,26, tehát 26 százalékot fizetnek pluszban.
Napi.hu, 2016. augusztus 20. szombat, 12:33
Fotó: Napi.hu

A győzelemre legnagyobb esélyes magyar női kajaknégyes első helyen ért célba a szombati döntőben, így olimpiai bajnokok lettek a csapat tagjai, Kozák Danuta, Szabó Gabriella, Fazekas-Zur Krisztina és Csipes Tamara.

A Tippmixpro sportfogadási oldal a magyar csapat győzelmét tartotta a legvalószínűbb kimenetelnek a versenyt megelőzően (szombat délelőtt). A női kajakosok győzelmének oddsa ugyanis 1,26 volt. Azaz plusz 26 százalékot fizet a magyar hajó győzelme. (A második helyre egyébként 4-es volt a szorzó a futam előtt, a többi esetben pedig 11-szeres volt.)

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

korvett5, 2016.08.21 14:41

Undorító, hogy örökké a sportolók, -nyerők - javadalmazása a téma. Úriember nem turkál más zsebében ! Irigykedjünk? Jobb lenne az évtizedes befektetett munkát értékelni.
Már a foci VB közvetítésnél is ott kapcsoltam ki, mikor a kommentátor a focisták pénzbeli "értékét" ecsetelte unos- untalan. Szánalmas.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html