Erstések, figyelem: fontos felhívást közölt a bank

Ütemezett karbantartást végez az Erste elektronikus rendszerein az éjszakai órákban. Ha teheti ne este 10 és hajnali 2 között intézze a tranzakcióit. A kártyás vásárlások, készpénzfelvétel vagy bankkártya-letiltás továbbra is működni fog.
Herman Bernadett, 2020. július 17. péntek, 09:16
Fotó: Napi.hu / Kristóf Réka

Az Erste Bank honlapján arról tájékoztatja az ügyfeleit, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. 07. 17. 22:00 óra és 2020. 07. 18. 02:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett karbantartási munkálatokat végeznek, amely a digitális szolgáltatások működését befolyásolhatja.

Az érintett szolgáltatások az Erste Lakossági NetBank, Erste MobilBank, Erste Vállalati NetBank, Erste Business MobilBank, Erste TeleBank és az Erste Electra. A hitelintézet az ügyfelek kényelme érdekében azt javasolja, hogy a pénzügyi tranzakciókat időzítsék a korlátozás előtti vagy utáni időszakok valamelyikére.

A karbantartás ideje alatt is működnek majd a következő szolgáltatások: a bankkártya és a netbank letiltása telefonon keresztül, a fizetés és vásárlás bankkártyával, a készpénzfelvétel és egyenleglekérdezés ATM-en keresztül, a weboldal szolgáltatásai, az sms-szolgáltatások és az Erste MobilePay.

HOZZÁSZÓLÁSOK