A Foxpost Zrt. országszerte 36 újabb automatát helyezett üzembe, így összesen már 103 ilyen készülék várja a küldemények megrendelőit és feladóit - adta hírül a társaság.

Hasonló ütemben nőtt a szolgáltatás földrajzi lefedettsége is: az eddigi 33 település után további 15 városban és újabb 4 budapesti kerületben vehető igénybe a jellegzetes piros rókafigurás szolgáltatás. A cég a növekvő igényekre válaszolva Budapest mellett 9 vidéki városban erősítette tovább jelenlétét azzal, hogy a meglévőkön túl újabb automatákat állított üzembe.

A 2015-ben, magyar szakemberek által alapított cég a tavalyi több mint 400 millió forint után idén mintegy 600 milliós, jövőre pedig egymilliárd forint feletti árbevételt tervez - mondta Bengyel Ádám, a Foxpost Zrt. vezérigazgatója és társalapítója. Több mint félmillióan használják rendszeresen a szolgáltatásaikat, eddig több mint 1,7 millió csomagot kézbesítettek.

A zrt. tulajdonosai: Perion 2013 Kockázati Tőkealap (47,5 százalék), FINEXT Startup Kockázati Tőkealap 47,5 (százalék) és SmartPost Kft. (5 százalék).