Hungaroring: majdnem tele a naptár

Idén közel 200 napos hasznosításra van lekötve program a mogyoródi versenypályán - mondta Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. vezérigazgatója.
Csernátony Csaba, 2021. január 7. csütörtök, 11:17
Fotó: Napi.hu

"Reméljük, hogy teljes idényt tudunk lebonyolítani. A tavalyi év nagy tanulság volt, mert a külföldi turistákból élünk, így gyakorlatilag az összes bevételünktől elestünk" - mondta az M4 Sport műsorában Gyulay az MTI szerint.

Az előző esztendőt nehéznek nevezte, mert "a világ mással volt elfoglalva", nem az autóversenyekkel. Arra ugyanakkor nagyon büszke, hogy a Forma-1-ben 2020-ban az első versenyek egyikét a Hungaroringen rendezték. Szerinte kifejezetten "jól szerepeltek"."Korai még az idei protokollról beszélni" - jelentette ki Gyulay a koronavírus-járványról.

A vezérigazgató arról is beszélt, hogy a Hungaroringnek 2027-ig van szerződése Forma-1-es futam rendezésére, de ez "remélhetőleg meg lesz hosszabbítva". Ennek érdekében felújítás előtt áll a 220 méter hosszú főépület, amely elmondása szerint "gyakorlatilag elavult". Hozzátette, emellett folyamatosan megújulnak a lelátók és a kiszolgáló létesítmények is.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

I.N.R.I., 2021.01.07 17:48

A vírusterjesztők bejelentkeztek idénre is!!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html