Két tévécsatorna is ingyenessé válik novemberben

Kódolatlanul élvezhetik az előfizetők a Vidanet és a PR-Telecom digitális kábeltévé-hálózatain a Sony Movie Channelt egész novemberben, míg október 30. és november 14. között a MinDig TV nézői számára kódolatlanul fogható a LiChi TV.
Szabó Dániel, 2019. október 31. csütörtök, 13:41
Fotó: Getty Images

A Sony Movie Channel novemberben számos akciófilmet, thrillert és hátborzongató horrorfilmet tűz műsorára, de leginkább a folytatásos filmek rajongóinak kedvez. November 16-án szombaton 15 órától estig a Toy Story - Játékháború 3 részét láthatják a nézők, november 18-án már a Star Wars-maraton indul el - írja a DTV News a Vidanet és a PR-Telecom akciójáról.

Emellett a Mindig TV ügyfelei is örülhetnek: a TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján október 30. és november 14. között kódolatlanul fogható a LiChi TV.

A LiChi TV az E jelű multiplexen, és a 49. programhelyen fogható, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

HOZZÁSZÓLÁSOK