Ipari Park cím elnyerésére írt ki tendert az NGM

Az Ipari Park címmel a kis- és középvállalkozások versenyképességét növelő - vonzó befektetési környezetet megteremtő, emelt szintű szolgáltatást nyújtó, korszerű telephelyet kialakító - szervezetek számára nyílik pályázati lehetőség - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
NAPI, 2011. október 18. kedd, 17:44
Fotó: Napi.hu

Az "Ipari Park" cím elnyerésére pályázhat az ipari parkot megvalósítani, fejleszteni és üzemeltetni szándékozó jogi személyiségű gazdasági társaság, kistérségi társulás vagy helyi önkormányzat, amely a meghatározott feltételeknek megfelelő telephelyekkel, infrastruktúrával, szolgáltatásokkal és szakmai háttérrel, a hatósági előírásoknak és a szakmai követelményeknek mindenben megfelelő befektetési lehetőséget kínál a vállalkozások betelepedéséhez.

Az "Ipari Park" cím elnyerése nem jelent közvetlen pénzügyi támogatást, azonban fontos lehetőség azon támogatások és preferenciák elnyeréséhez, illetve igénybevételéhez, ahol előírás az "Ipari Park" cím megléte.

A pályázati feltételekről, a benyújtás módjáról és határidejéről, az elbírálás folyamatáról a kormányzati honlapon található pályázati kiírás ad teljeskörű felvilágosítást.

HOZZÁSZÓLÁSOK