Itt a Posta új meglepetése - Önből is lehet képeslap és bélyeg

A Magyar Posta a Szigeten egy mobilos játékkal is bemutatkozott, a fesztiválon összegyűjtött virtuális csomagokért ajándék jár.
Napi.hu, 2015. augusztus 14. péntek, 11:30
Fotó: Napi.hu

A Magyar Posta tavaly megjelent mobil alkalmazása új szolgáltatásokkal bővült, a Sziget Fesztivál ideje alatt egy új, a rendezvény helyszíneit körbejáró geolokációs játékot is beépítettek az applikációba - közölte a társaság.

Az angol nyelven is elérhető mobil applikáció postakeresőjében már megtalálhatók a Posta pénzügyi és biztosítási szolgáltatásai is, továbbá a csekkbefizető automatákra és a bankkártyás csekkbefizető helyszínekre is szűrhetnek a felhasználók.

Szintén új funkció, hogy az applikáció segítségével azt is megtudhatják az ügyfelek, hogy abban a napszakban, amikor el szeretnék intézni postai ügyeiket, az általuk választott szolgáltatóhely mennyire leterhelt, ennek pontosságáról visszajelzést is küldhetnek a Posta részére.

További újdonság - amit a felhasználók igénye alapján építettek az alkalmazásba -, hogy a szűrési feltételek között helyet kaptak a hosszított nyitva tartású és a szombati nyitva tartású posták is.

A díjkalkulátor funkcionalitása is bővült, melynek köszönhetően a korábbi belföldi termékek mellett már a nemzetközi levél és csomagküldemények költségei is megtekinthetők. Teljesen új funkcióként a Posta Biztosítón keresztül mostantól utasbiztosítást is köthetnek az ügyfelek.

HOZZÁSZÓLÁSOK