Itt az újabb nagy dobás a kis magyar banktól

Az V. kerületi fair trade kávézó-bankfiók sikere után a MagNet Bank tovább folytatja közösségi élménytereinek létrehozását. A november 21-én újonnan nyílt székesfehérvári helyszín a banki funkciókon túl közösségi irodaként is működik, ahova betérhetnek dolgozni, tárgyalni, eszmét cserélni egymással a helyi vállalkozók, civil szervezetek.
Napi.hu, 2016. november 22. kedd, 09:37
Fotó: Napi.hu

A bank ezzel első alkalommal lépett ki a főváros vonzáskörzetéből, és teremt lehetőséget a közösségi bankolásra vidéken is.

A közösségi iroda funkcióval a MagNet Bank szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy a megyeszékhelyen a jelenleginél is pezsgőbb üzleti és kulturális élet jöhessen létre. Az iroda 14 munkaállomásán alkalmi vagy akár rendszeres bérleti konstrukcióban végezhetik munkájukat az egyébként magányos home office rendszerben dolgozók.

A magyar tulajdonú pénzintézet ügyfelei és civil partnerei kedvezményes áron vehetik igénybe a közösségi iroda szolgáltatásait. Az infrastruktúra adott: wifi, szkenner, nyomtató, bérelhető tárgyalók, zárható szekrények és közösségi konyha biztosítják, hogy minden körülmény ideális legyen a szellemi alkotáshoz.

Ezúttal egy olyan innovációs műhelyt álmodtunk meg, ahol startupper-ek, társadalmi vállalkozók és civil szervezetek kooperálnak, ahol környezetileg és társadalmilag hasznos projektek születnek, melyeket egyébként bankként is örömmel finanszíroznánk - mondta Pozsonyi Gábor, a bank vezérigazgató-helyettese.

Az enteriőr tervezésére ismét Nikoletti Petra és a Térkultúra csapata kapott megbízást. A fiatalos, barátságos térbe az egyedi design bútorok mellé ismét bekerültek a már korábban megszokott zöldfal és élő fák, továbbá az újrahasznosított bútorok itt is domináns szerephez jutottak. A többi bankfiókhoz hasonlóan, a Székesfehérvári Közösségi Pont is akadálymentes és kutyabarát helyszín.

HOZZÁSZÓLÁSOK