Kétnyelvű lesz a Corvinus?

A Budapesti Corvinus Egyetemre felvételt nyert diákok az ország legjobb közgazdasági egyetemén tanulhatnak - mondta Hernádi Zsolt, a Mol Nyrt. elnök-vezérigazgatója vasárnap az intézmény tanévnyitó szenátusi ülésén. Lánczi András rektor arről beszélt, hogy a Corvinus kétnyelvű egyetemmé akar válni.
Szepesi Anita, 2017. szeptember 3. vasárnap, 18:07
Fotó: Napi.hu

Hernádi szerint egy közgazdásznak mindig nyitottnak és bátornak kell lennie, és fontos, hogy nem szabad félni a kudarcoktól, mert csak a hibákból lehet fejlődni - írta az MTI.

Hernádi Zsolt felidézte, hogy 17 évvel ezelőtt, mikor átvette a Mol vezetését, a céget még úgy ismerték, mint a vállalatot, amelynek sok benzinkútja van. Mostanra azonban a Mol lett az ország első számú nagyvállalata, amely már negyven országban van jelen és 25 ezer munkavállalót foglalkoztat.

Lánczi András, az egyetem rektora azt emelte ki, hogy a jövőben az intézmény kétnyelvű egyetemmé akar válni, a magyar mellett az angol lesz a tanítás nyelve. Ezen felül azért dolgoznak majd, hogy a Budapesti Corvinus Egyetem a közép-kelet-európai régió megkerülhetetlen egyetemévé váljon - mondta.

HOZZÁSZÓLÁSOK