Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az AQUA Sport Egyesület jelentette meg a nyíregyházi Bujtosi uszoda kivitelezési tenderét. Az uszoda megfelel majd a FINA előírásainak, így nemzetközi versenyek lebonyolításár is alkalmas lesz. Tartalmaz egy 25x50 méteres, 220 centiméter vízmélységű, továbbá egy 11x25 méteres, 70-120 centiméter mély oktató medence. Az épület pincéből, földszintből és galériából áll. Az ajánlatok benyújtási határideje május 23.

A Nemzeti Sportközpontok két kivitelezési közbeszerzési felhívást tett közzé. Az első a Budapest Bozsik Stadion labdarúgó sportlétesítmény felépítését kéri. A telek területe 70 hektár, a beépített terület pedig 8 ezer négyzetméter. A stadion legalább 8 ezer fő befogadására képes és megfelel az UEFA 4-es és az MLSZ I. osztály "A" kategóriájának. A fedett lelátó alatt lesznek a szociális és szolgáltató létesítmények. Az ajánlatok beadási határideje május 30.

A Nemzeti Sportközpontok másik tendere a Kerepesi úti sportpark kivitelezését tartalmazza. A helyszíne a Budapest VIII. kerületében lévő Kerepesi út és Salgótarjáni út által közrezárt tömb, a Kerepesi út és a Fiumei úti sírkert pedig a gazdasági tartalékterület. A Kerepesi úti Sportpark a 2019-ben Budapesten megrendezésre kerülő Maccabi Játékok központi helyszíne lesz, majd az eseményt követő utóhasznosítás révén egyszerre szolgálja több sportág edzés- és versenylehetőségeit, különféle sportágak utánpótlás-nevelését. A létesítmény négy épületből áll, ezek összes nettó szintterülete mintegy 30 ezer négyzetméter. Az ajánlatok benyújtási határideje május 28.

A fotó forrása: Juan Salamanca/Pexels.