Kié lesz a diósgyőri focicsapat? Reagált a klub

A szurkolók tájékoztatása érdekében kivételt tett a DVTK, s reagált a focicsapat eladásával kapcsolatos sajtóinformációra.
Napi.hu, 2016. december 30. péntek, 13:56
Fotó: Napi.hu

Az utóbbi napokban néhány sajtótermék minden alapot nélkülöző valótlan állításokat, találgatásokat tett közzé, miszerint a DVTK többségi tulajdonosa meg kíván válni a tulajdonrészétől, és a klub részére biztosítandó forrásokat befagyasztotta - írta a klub a honlapján.

Ebből egyetlen szó sem igaz, a DVTK nem eladó és az Arago-csoport továbbra is elkötelezett a DVTK fejlesztése iránt. Az elmúlt években folyamatosan növekedett a többségi tulajdonos által a klub részére rendelkezésre bocsátott források mértéke, ami jelenleg évente több száz millió forint - olvasható a közleményben.

Korábban a focihirado.hu írt arról, hogy Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester és milliárdos vállalkozó válthatja a diósgyőri futballcsapat tulajdonosi székében - a szintén milliárdos nagyvállalkozó - Leisztinger Tamást.

Mészáros vagyonát a Napi.hu kiadásában megjelenő A 100 leggazdagabb 2016-os listája 23,8 milliárd forintra, míg Leisztingerét 68 milliárdra becsülte.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

rotaryfun, 2016.12.30 21:10

Leszarom kié volt és hogy kié lesz csak ne az én pénzemből és ne is az adóforintokból fussonak a labda után.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html