Lesz-e idén céges buli? Itt a válasz

A vállalatok meglepő módon nem akarnak lemondani az év végi céges bulikról annak ellenére, hogy a járvány miatt nem lehet összerántani a dolgozókat egy vendéglőbe. A rendezvényszervezők erre is kínálnak megoldást.
Komócsin Sándor, 2020. november 24. kedd, 10:03
Fotó: Getty Images

Megjelent a piacon az online céges karácsony hozzávalóinak kínálata, a lehetséges programelemeket a meghívottak létszáma, korösszetétele és a rendezvényre szánt büdzsé nagysága alapján állítják össze - mondta a Világgazdaságnak Gáspár Andrea, a nagyvállalati partnerekkel dolgozó LifeTraining Kft. ügyvezetője.

A legtöbb online céges karácsonyi partit az ünnep előtti utolsó teljes munkahéten tartják meg, a csúcsnapnak a december 14. ígérkezik. Gáspár Andrea tapasztalatai szerint toplistás az online szabadulószoba, de pop up ismeretterjesztő előadásokkal, fejlesztőtréningekkel, színházi előadásokkal, koncertekkel is több cég megajándékozza dolgozóit.

A virtuális közös borkóstolók, gasztroworkshopok és kézműves foglalkozások jellemzően előre kiküldött hozzávalókból készülnek, a résztvevőket ismert séfek, gasztrobloggerek irányítják. A gasztrovonal a legnépszerűbb, egyben a legdrágább is a költséges és különleges alapanyagok miatt. Az interaktív programokkal ötvözött online karácsonyi csomagokat résztvevőnként nyolcezer forint körül kínálják a szervezők. A gasztronómiai elemekkel együtt már 20-25 ezer ezer forint az ár.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

europeer, 2020.11.24 11:39

Nálam lesz, én csinálok, a szabályokat betartva. Ha kell, akkor keve4sebb emberrel, több részben. Céges ajándékként határidőnaplót, Mozartkugelnt, egy doboz szaloncukrot, és valami vicces ajándékot teszek a csomagba. Ezt még most választom ki katalógusból. És persze egy köszönőkártyát a munkáért.
Ilyen csomagot a partnereim is kapnak.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html