Leállította észak-olasz járatait a Wizz Air

Azonnali hatállyal felfüggeszti milánói, trevisoi és bergamoi járatait az észak-olaszországi régió lezárása és a koronavírus terjedésének megakadályozásával kapcsolatban elrendelt intézkedések miatt a Wizz Air - közölte lapunkkal a társaság.
Szepesi Anita, 2020. március 8. vasárnap, 13:38
Fotó: Napi.hu

A légitársaság a Budapesti és Debreceni, Milánó-Malpensaba induló járatait április 3-ig szünetelteti.

A közlemény szerint az érintett járatokra foglalással rendelkező utasokat a lehető legkorábbi időpontban automatikusan tájékoztatják. A jegyüket a wizzair.com honlapon és a légitársaság mobilalkalmazásában megvásárló utasok e-mailes értesítést kapnak, amelyben választhatnak a viteldíj teljes összegének visszatérítése vagy 120 százalékának WIZZ számlára való jóváírása között. Az érintett utasok, az e-mailben kapott linkre kattintva a Wizz Air online önkiszolgáló felületén egy pár kattintással választhatnak a felajánlott lehetőségek közül.

Mivel a légitársaság csak azokat az utasokat tudja értesíteni, akik a légitársaság saját honlapján, vagy a légitársaság mobilalkalmazásán keresztül foglalt, így arra kérik azokat, akik utazási irodán, vagy online utazási irodán keresztül vásárolták jegyüket, hogy lépjenek kapcsolatba azzal az utazási irodával, ahol a jegyüket megvásárolták, hogy tájékozódjanak a lehetőségeikről.

HOZZÁSZÓLÁSOK