Magyar Telekom-ügyfelek figyelem: díjmentes újítás jön!

Mától ingyenes, szélessávú wi-fi internetelérést biztosító szolgáltatást vezet be a Magyar Telekom. A szolgáltatás Magyarországon közel 2000 településen több százezer wi-fi ponton keresztül és a világ 20 országában mintegy 20 millió hotspotból álló wi-fi hálózaton is elérhető - értesült a Híradó.hu.
Napi.hu, 2016. április 5. kedd, 14:19
Fotó: Stocksnap

A Telekom nemzetközi partnerével, a Fonnal kizárólagos együttműködésben alakítja ki wi-fi hálózatát a vezetékes internet-előfizetőinél elhelyezett eszközök segítségével - írja a portál.

A szolgáltatás keretében minden otthoni internet szolgáltatással rendelkező Telekom ügyfél automatikusan kap egy előre generált felhasználónevet és jelszót postai úton, ha wi-fi Fon szolgáltatást futtatható digitális elosztóval rendelkezik.

A Telekom wi-fi Fon Alap szolgáltatás bevezetése után a már meglévő Next XL, valamint az újonnan megrendelt Next S, M, illetve Music S, M és XS díjcsomagok előfizetőinek automatikusan és ingyen teszik elérhetővé a belföldi wi-fi hálózati hozzáférést. Emellett a Telekom Fon Premium szolgáltatással több más díjcsomag előfizetői is díjmentes csatlakozást élvezhetnek.

A szolgáltatás elérhető wi-fi-képes okostelefonon, táblagépen és számítógépen is, a díjmentesen telepíthető Telekom wi-fi Fon alkalmazás segítségével. Egy felhasználónévvel egy időben három eszköz csatlakoztatható a wi-fi hálózatra.

Az alkalmazásban térképen is követhető a hazai és nemzetközi wi-fi pontok elhelyezkedése, internetkapcsolat nélkül is.

HOZZÁSZÓLÁSOK