A Continental erősíteni kívánja magyarországi piaci pozícióit, ezért egy társaságba integrálta két hazai autóipari divízióját: a Budapesten működő Temic Hungary Kft-t és a veszprémi Continental Teves Magyarország Kft-t. A nemzetközi autóbeszállító világcég egyesített hazai vállalkozásának új neve Continental Automotive Hungary Kft-re változott november elsején.

A döntés hátterében a két egyre fontosabb gyártó- és fejlesztési központ hatékonyságának további növelése állt. Az egyesüléssel a társaság közlése szerint átláthatóbbá válik a cég jogi struktúrája, eredményesebb lehet az autóipari divízió üzleti tevékenysége és a vállalat nagyobb súllyal képviselheti az érdekeit különböző fórumokon.

Ugyanakkor az átalakulás alig érinti a két korábbi cég életét. Mindkét telephelyen változatlan szervezeti struktúra és javadalmazás mellett folytatódik a munka. Az új cég teljes körűen ellátja korábbi tevékenységeit és továbbra is igényt tart a két vállalat valamennyi munkatársára, így a Continental Automotive Hungary hozzávetőleg 3000 főnek ad munkát jelenleg.