A hegyeshalmi vonalon 60-90 perces késésekkel jártak a vonatok (frissített)

Műszaki hiba miatt jelentős késésekre kell számítani a hegyeshalmi vasútvonalon - tájékoztatta a Mávinform hétfő este az MTI-t. A Mávinform később közölte: éjfélre állhat helyre a menetrend szerinti vasúti közlekedés a hegyeshalmi fővonalon.
Szabó Zsuzsanna, 2020. augusztus 24. hétfő, 20:20
Fotó: Stocksnap

A közlemény szerint Komárom állomáson nem működik a biztosítóberendezés, ezért nem közlekedhettek a vonatok. A Győr felől érkező vonatok Ácson, a Budapest felől érkezők Almásfüzitőn fordultak vissza. Az Almásfüzitő-Ács szakaszra pótlóbuszokat rendelt a vasúttársaság. A hegyeshalmi fővonalon 60-90 perces késésekkel közlekedtek a vonatok.

A Mávinform nem sokkal este 9 óra előtt közölte, hogy megjavították a biztosítóberendezést Komárom állomáson, így megindulhatott a közlekedés Almásfüzitő és Ács között.

A korábban várakozásra kényszerülő távolsági vonatok jelentős, 60-130 perces késéssel indultak tovább. A győri elővárosi járatok este 9 óra körül 30-40 perces késéssel közlekedtek. A társaság szerint a menetrend éjfélre állhat helyre a hegyeshalmi fővonalon.

HOZZÁSZÓLÁSOK