Meglepő kijelentést tett Mészáros Lőrinc

Nem tud fizikálisan mindenhol ott lenni Felcsút polgármestere, ezért 2019 után, polgármesteri mandátumának lejártával nem tervezi, hogy újra indul a településvezetői címért – erről Mészáros Lőrinc beszélt a Hír TV-nek.
Domokos Erika, 2017. szeptember 25. hétfő, 20:28
Fotó: MTI Fotó

Nem tervezem, hogy újraindulok - mondta a felcsúti polgármester, majd arra a kérdésre, hogy ezt "nemnek" kell-e értelmezni, azt felelte: "egyelőre igen, nem".

Ezt a ciklust végigviszem, azt gondolom, haladt előre a település, mióta én polgármester vagyok - idézi Mészáros Lőrincet az mno.hu. "Vannak itt nálam fiatalabbak, remélem, hogy az utódlás majd megoldódik."

És hogy mivel telik majd 2019 után egy napja, a cégbirodalma vezetésével? "Jó lenne, ha azzal se tellene, de hát, kell mindennel foglalkoznom" - mondta a milliárdos nagyvállalkozó, s jelenleg polgármester Mészáros a Hír TV-nek. (A video itt nézhető meg.)

Mészáros Lőrinc a Napi.hu kiadásában megjelenő A 100 leggazdagabb 2017-es listáján az 5. helyen állt, mintegy 120 milliárd forintra becsült vagyonnal.

Felülmúlták a Habsburgokat a mai oligarchák? - erről itt olvashat bővebben.

A nyitókép forrása: MTI Fotó/Komka Péter.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

RealMan, 2017.09.26 09:00

Nos, ez a vidéki írástudatlan gazos ember egy színjátszó kör nagy mellékszereplője. Feldedezték az irattár leghülyébb alakját és úgy lett mint abban az eddy Murphy filmben, ahol egy csavargóból, egy hajléktalanból gazdag embert csináltak - 1 dollárban fogadva. Itt is valaki fogadhatott erre a figurára és még életben tartják e karaktert. Persze ő is arra a sorsra fog jutni mint jellemzően minden ilyen tehetségtelen ember. A szemétdombon fogja végezni.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Rodent, 2017.09.26 05:01

Ugyes, ezutan mar vagyonnyilatkozatot sem kell tennie, igy sokkal konnyebb eltuntetni a penzeket es ha lecserelik orbant, akkor gyorsan 1ft -ert megveheti a 100+ MRD -os cegbirodalmat. Kicsiben mar kiprobaltak, mukodik, par ev es johet nagyban. A felcsuti meszaros annyit biztos megtarthat amibol kiralykent elhet felcsuton elete vegeig.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html