Megőrültek a magyarok?

Berobbant az adventi bevásárlási szezon a múlt hétvégén: nem csupán a pénteki black friday-akciók, hanem a szombaton és vasárnap is folytatódó kedvezményes lehetőségek, illetve a négy hét múlva következő karácsony miatt óriási tömegek fordultak meg a bevásárlóhelyeken - számolt be a Magyar Idők.
Domokos László, 2017. november 27. hétfő, 08:01
Fotó: Napi.hu

A plázákban, hipermarketekben, szaküzletekben, karácsonyi vásárokban, továbbá az online kiskereskedelemben soha nem látott mértékű élénkülést tapasztaltak az iparági szereplők. Az erős magyar vásárlóerő november utolsó hétvégéjén jó forgalmat hozott a boltoknak - jelezték a lapnak a piaci szereplők.

Idén ráadásul rövidebb a karácsonyi ajándékok beszerzésére fordítható idő: december 24-e ugyanis egybeesik a hagyományosan a legerősebb bolti forgalmat eredményező aranyvasárnappal.

Egyelőre nincsenek összesített eredmények a fekete péntek kapcsán az idén először széles körben és alapos reklámhadjáratokkal megágyazott akciók hatásairól, előzetesen viszont legalább 1,1 millió online vásárlást és többmilliárdos bevételeket jósoltak a szakértők erre a néhány napra - írta a lap.

HOZZÁSZÓLÁSOK