Két hétig kódolatlanul nézhető a Viasat History minden MinDig TV néző számára 2019. szeptember 23. és október 6. között 750 ezer háztartásban. A Viasat History tévécsatorna ismeretterjesztő történelmi dokumentumfilmjei mellett ebben az időszakban kiemelten az ókori Egyiptomra koncentrál - írja a DTV News.

A Viasat History-t az E jelű multiplexen, és az 58. programhelyen találják az ügyfelek. Ha nem lenne ott magától, egy automatikus újrahangolás után tűnik fel a kínálatban.

A Tematic Media Group és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján 2019. november 4-től - a televíziós szolgáltatók közül az elsők között - a közel százezer előfizetővel rendelkező MinDig TV Extra alap csomagja a Dikh TV csatornával bővül ki. November elejéig az új csatorna minden MinDig TV háztartásban kódolatlanul lesz elérhető - írja a portál a másik műsorszolgáltatóról.

Magyarország első tematikus roma-szórakoztató csatornája a november 4 -ig a mindiGO TV-ben is ingyenesen elérhető lesz. A Dikh TV az E jelű, országos lefedettségű multiplexen a 30. programhelyen lesz elérhető.

Szeptember 20. és október 3. között lehet nézni a klasszikus filmeket műsorra tűző csatornát, a Paramount csatornát is.