Nagy bejelentést tett Schobert Norbert

A fitneszguru a Borsnak adott interjúban árulta el, hogy februártól a képernyőn is lehet találkozni vele, ugyanis lesz tévétorna.
Napi.hu, 2017. január 14. szombat, 10:46
Fotó: Napi.hu

A bejelentés szerint februárban egy országos csatornán a híradó előtti időben az üzletember-fitneszedzőnek tévétornája indul, amelyben felesége, Réka és a gyerekeik is részt vesznek - olvasható a lapban.

Schobert Norbert beszélt cégének a tőzsdére kivonulásáról is. Elmondása szerint rá kellett jönnie, hogy a tőzsde nem a kis- és közepes vállalkozásoknak való. Rengeteg pénzt bukott. el. A cég zárt részvénytársaságként működik tovább.

Nyílt rt.-ként akkoriban olyan szigorú és nem pontosan körülhatároltak voltak a szabályok, hogy a legapróbb hibáért is büntetés járt. Egyszer például azért büntettek meg, mert könyvvizsgálóváltáskor nem tettük közzé az új nevét, máskor pedig azért, mert elmondtam a terveimet, ami a piac befolyásolásának számított - mondta Schobert.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

antonchigurs, 2017.01.14 13:06

Nekem: "A zsidó is, mindig a veszteségből, gazdagodott meg" jutott az eszembe.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

megalodon, 2017.01.14 11:16

Tényleg hülyére bukta magát 5,2 millió részvényért a bevezetéskor beszedett 990 Ft ot 2 év múlva 440 ért visszavette..

Mondtam hogy marha nagy fogyókura lesz 99 Kg ról 44 Kg ra fogytál le két év alatt ha belevettél a kibocsájtásba :oD !!!
Ebbe jó a Norbi, hogy szépen lefogyasszon, most majd nem jut kajára sem..
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html