Nem lehet e-matricát venni vasárnap éjjel

Hálózati karbantartás miatt mind az e-matrica, mind pedig az e-útjdíj értkesítés szünetel vasárnap éjjel - adta hírül a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ).
Szász Péter, 2017. március 17. péntek, 13:34
Fotó: Napi.hu

Nem lehet semmilyen úthasználati jogosultságot venni március 19-én, vasárnap hajnali 1:00 és 3:00 óra között. A hálózati karbantartás az e-matrica-értékesítést és a HU-GO megtett úttal arányos útdíjfizetési rendszert egyaránt érinti. Utóbbi esetében az egyenleg feltöltés is szünetel.

Mivel a díjköteles útszakaszokra való felhajtáskor már rendelkezni kell érvényes úthasználati jogosultsággal, ezért ezeket a karbantartás megkezdése előtt elővételben szükséges megvásárolni az ematrica.nemzetiutdij.hu, illetve a hu-go.hu weboldalakon, a NÚSZ ügyfélszolgálati irodáiban és viszonteladó partnereinél, vagy a Nemzeti Mobilfizetés Rendszeren - sms-ben, weben vagy applikáción - keresztül.

A karbantartás a fedélzeti eszközt használó ügyfeleinket nem érinti, de gondoskodniuk kell arról, hogy a megjelölt időszakra is rendelkezzenek megfelelő egyenleggel.

HOZZÁSZÓLÁSOK