Csak novemberben 300 új partnercég lépett be a cég hálózatába. Jelenleg több mint 3 ezer futáruk dolgozik országszerte, és még az év vége előtt szeretnék tovább növelni a számukat - mondta Blaumann Debóra marketingigazgató a Pesti Hírlapnak.

A több mint egymilliós megrendelői bázisunk reagál a kijárási szigorításokra, s már november 11-én, a korlátozások bejelentésének napján megugrott a csatlakozni kívánó éttermek és üzletek száma is - fogalmazott az igazgató a napilapnak.

Az elmúlt időszakban a jelentkezők legnagyobb része Budapest és az agglomeráció (69 százalék) területéről keresett meg őket, de folyamatosan bővül a vidéki csatlakozók (száma is. A csatlakozási folyamatot gyorsították: tavasz óta a frissen érkező partnerek már a jelentkezés után akár három nappal indíthatják a házhoz szállítást. A honlapon pedig most már lehetséges az online borravalóadás, az üzletek és az éttermek közti szűrés, valamint az elviteles lehetőség is.

Az új futárok kiválogatása és a betanítása pedig már az interneten működik, ezzel a cég megháromszorozta felvételi kapacitását.