Újabb OTP-fiókok működési rendje módosul hétfőn

November 4-től a zárás előtt két órával bezárnak a pénztárak a bank újabb fiókjaiban. Az ügyfeleknek a készpénzes műveletet így vagy nyitvatartási időben kell intézniük, vagy a kiegészítő szolgáltatásokat kell használniuk.
Szabó Dániel, 2019. november 2. szombat, 18:19
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Figyelmeztetés jelent meg az OTP budapesti Böszörményi úti és Heltai Jenő téri bankfiókjaiban: november 4-től (vagyis most hétfőtől) módosul azok működési rendje.

"Pénztáraink minden hétköznap két órával hamarabb zárnak, mint a bankfiók" - áll az ismertetőben. A pénzintézet új szabályai szerint így, ha valaki készpénzt akarna forgalmazni, akkor használja a ki- és befizetésre alkalmas ATM-berendezéseket.

Napi.hu, Szabó Dániel

Ha ezt nem tudja megoldani, akkor más lehetősége nincsen, minthogy a szűkített ügyfélszolgálati időben intézi az ilyen jellegű tranzakciókat, banki műveleteket.

Amennyiben valaki bizonytalan, hogy miként működnek a bankjegykiadók befizető funkciói, vagy nem tudja, hogyan működik a netbank minden funkciója, akkor keresse fel az ügyfélszolgálatot akár interneten, akár telefonon - javasolja az OTP.

A jövőben további fiókokban jöhet változás!

HOZZÁSZÓLÁSOK