A mai bejelentés szerint Szigeti Péter csaknem húsz éve dolgozik a média területén: pályafutását újságíróként kezdte, később három éven keresztül a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének (MTE) főtitkári posztját is betöltötte. Több mint hat évig volt a Kreatív magazin főszerkesztője, 2013 júniusa óta pedig a médiapiaci szaklapot is kiadó PPH Media összevont szerkesztőségének munkáját felügyeli tartalomfejlesztési vezetőként.

Szigeti elődje, Kustánczi Norbert négy éven keresztül irányította a 24.hu szerkesztőségét, a jövőben a kiadó online divíziójának termékeit támogatja majd szakértőként. Az új főszerkesztő érkezéséig a szerkesztőség irányítását átmenetileg Bognár Bálint termékmenedzser és Pető Péter felelős szerkesztő veszi át - közölte a portál működtető Central Digitális Média Kft.

A képet árnyalja, hogy azonnal távozása kapcsán Kustánczi úgy fogalmazott a 444.hu kérdésére: "nagyon nem szeretnék mondani semmit, max. annyit, hogy nem én döntöttem így, kész tények elé állítottak."