Poggyászátvizsgálót keres a reptér - mutatjuk, mekkora bérért

Utas- és poggyászátvizsgáló pozícióba keres embert a BUD Security Kft. - írja az Airportal.
Szász Péter, 2019. január 31. csütörtök, 13:55
Fotó: Pixabay

Az új kollégának kell biztonságtechnikai berendezések segítségével átvizsgálni az utasokat és a kézipoggyászokat, valamint beengedni az embereket az utastérbe - olvasható a portálon.

Az elvárások nem magasak: érettségi kell és alapszintű angolnyelv-tudás, illetve vállalni kell több műszakot.

Az alapbér bruttó 320 ezer forint (nettó 212 800 forint), ehhez jöhet bruttó 80 ezer forint negyedéves bónusz és műszakpótlék. A munkaidőkeret fél év.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Dokus, 2019.02.03 18:40

@Darabont1453: Ez a munka nem a poggyász fosztogatásról, vagy nem fosztogatásról szól.
Itt havi 200.000-ért világítja át a kézipoggyászt, ami az utasnál marad, és vizsgálja át az utast azzal a céllal, hogy semmi olyan tárgy ne kerüljön fel a repülőgép fedélzetére, ami veszélyt jelenthet a repülés biztonságára.
Tehát, 200.000 forintért vállalod a felelősséget azért, hogy a gépet nem fogják felrobbantani, vagy egy terrorista nem visz magával fegyvert a fedélzetre.
Vagyis repülőgépenként 20- 220, naponta több ezer utas életéért vállalsz felelősséget havi 200.000 forintért. Ha belegondolok, hogy például a csoki az áruházi polcokra szabályosan kerüljön fel, szinte bele remegek...
Ez már elég jó fizetés, vagy mégsem? :D
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Darabont1453, 2019.01.31 17:12

Pesten biztosan sor fog állni a munkafelvételnél. 200 ezer nettó több műszakos munkarendben, angol tudás és érettségi kell. Ennyit az áruházi polcfeltöltő hazavisz az Aldi-ban 8 általános iskolai évvel alig 2-es bizonyítvánnyal, és a csokikat pakolja ki a polcra és minden éjjel az ágyában alszik, nem nehéz csomagokat emelget.

Csodálkoznak, hogy fosztogatják a poggyászokat.....
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html