A Spar összecsap a Tescóval a Velencei-tónál

A Spar online boltja terjeszkedik: mostantól a Velencei-tó környékén is házhoz szállít a boltlánc. Most szombatra a Tesco adja olcsóbban a szállítást.
Csernátony Csaba, 2020. július 14. kedd, 14:11
Fotó: Napi.hu

Élesedik a harc az online üzletet működtető legnagyobb boltláncok között. A Velencei-tó környékén eddig csak a Tesco szállított házhoz, mostantól a Spar is.

Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője közölte: a tavaly elindított házhoz szállítás Budapest és vonzáskörzete mellett Tatabányán is népszerű, július 13-tól kilenc Velencei-tó környéki településen Agárdra, Baracskára, Gárdonyba, Kápolnásnyéken, Martonvásárra, Nadapra, Pákozdra, Sukoróra, valamint Velencére is lehet rendelni.

A két rivális nagyjából azonos áron szállít a Velencei-tónál lévő településekre. A Buksza - a Napi.hu szerkesztőségi blogja - megnézte, hogy a két cég mennyit kér egy most szombati szállításért a megrendelt termékek árán felül. A Tesco a szombat délelőtti szállításért 1150 forintot számláz, de a délutáni időpontok 1 000 forintnál olcsóbban megúszhatóak. A Spar viszont most szombaton egész nap 1200 forintért viszi oda a csomagot.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

na4, 2020.07.14 21:10

Helyes. A verseny jót tesz a vevőknek.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html