Nem bírjuk abbahagyni az ásványvizek fogyasztását

A Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. 17,2 milliárd forint árbevétellel zárta a tavalyi évet, amely mintegy 10 százalékos növekedést jelent 2017-hez képest - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.
Dzindzisz Sztefan, 2019. február 25. hétfő, 11:25
Fotó: Napi.hu

A cég tovább erősítette vezető pozícióját a magyar ásványpiacon. Tavalyi értékesítésük rekordot döntött, a társaság 6 százalékkal növelte eladásait Magyarországon és a környező országokban.

A növekedést segítette a hosszúra nyúlt nyári szezon is, valamint a márkázott termékek intenzív térnyerése az ásványvízpiacon.

A cég tavaly 7 millió euró értékű, önerőből megvalósított beruházást adott át szentkirályi telephelyén, az új palackozó-gépsornak köszönhetően a vállalat megkétszerezte termelőkapacitását.

A tavaly ősszel Szentkirályon átadott beruházásukkal biztosítják a Szentkirályi jövőjét és piaci pozíciójának további erősítését, idén pedig lezárul az egyesülés a PepsiCo magyar leányvállalatával, amely lehetővé teszi, hogy partnereik számára teljes italportfóliót kínáljanak - közölte Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke.

HOZZÁSZÓLÁSOK