Szereti Ön a rosét? Akkor jó hírt olvashat

Rosék, pezsgők, street food, koncertek és számos családi program várja a 7. Rosalia Rosé és Pezsgő Liget látogatóit a Városligetben május 11. és 13. között - adta híról az MTI.
Domokos Erika, 2018. május 6. vasárnap, 11:14
Fotó: Pixabay

A szezonnyitó borfesztiválon több mint 50 pincészet borai mutatkoznak be a Vajdahunyadvár mögötti réten, a street food standok kínálatában pedig többek között sajtok és sonkák, kemencés buci és pita, kolbászkákkal töltött kenyértölcsér, lepénykenyérben kínált magyar felvágottak, vasalós lepény, burgerek, fish and chips, kürtőskalács, bonbonok, csokoládés finomságok, macaronok, főzött fagylaltok, rétesek és kávék is szerepelnek majd - közölték a szervezők az MTI-vel.

A Liget Bora címért csaknem negyven rosé verseng idén; a díjról ezúttal is a közönség szavazatai döntenek.

Tájékoztatásuk szerint a színpadon minden este koncert és éjszakába nyúló buli szórakoztatja a borozókat: fellép többek között a New Level Empire, a Hősök és DJ Juhász Laci. A május 13-i programot a Fonó Budai Zeneház állította össze, a fesztivált pedig a Lóci játszik fellépése zárja majd.

A Rosalia olyan programokkal is készül, amelyek során a kisebb és nagyobb gyerekek is találnak maguknak aktív, kreatív, szórakoztató elfoglaltságot. A fesztivál teljes programja a www.rosalia.hu honlapon érhető el.

HOZZÁSZÓLÁSOK