Több vonalon késnek a vonatok

Több vonalon is késnek a vonatok műszaki hiba miatt - közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.
Domokos Erika, 2019. augusztus 10. szombat, 18:52
Fotó: Napi.hu / Szász Péter - A kép illusztráció.

Pétfürdő és Hajmáskér állomás között a Déli pályaudvarról Veszprémbe tartó vonat mozdonya meghibásodott, egy másik mozdonyt küldenek a helyszínre Veszprémből. Addig a két állomás között nem közlekednek a vonatok. A Budapest-Székesfehérvár-Veszprém vonalon utazók 40-50 perces késésre számíthatnak.

Komárom és Ács között megrongálódott az egyik vágány fölötti vezeték, ezért a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon 20-30 perccel megnő a vonatok menetideje.

Vajtánál újraindult a vonatközlekedés

Vajtánál újraindult a vonatközlekedés, ahol korábban baleset akadályozta a forgalmat - közölte a Mávinform szombat este az MTI-vel. A vajtai állomáson befejezték a helyszínelést. Nagydorog és Sárbogárd között már nem kell pótlóbuszokkal utazni, a Sárbogárd-Szekszárd-Baja vonalon fokozatosan áll helyre a menetrend.

A vajtai állomáson délután a Sárbogárdról Bajára tartó vonat oldalának hajtott a vasúti átjárójánál egy személygépkocsi. A fénysorompó tilos jelzést adott a közúton közlekedőknek. A vonaton senki nem sérült meg. A rendőrség tájékoztatása szerint az autóban csak a sofőr utazott. A nőt súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

HOZZÁSZÓLÁSOK