Új hírportál indul - hasonló még aligha van Magyarországon

A Z-generáció témáit felkaroló médiafelületet indított Trunk Tamás: a platform inspirátorokat és jelenségeket mutat be itthonról és a nagyvilágból egyaránt. Az úgynevezett remixer generáció a hagyományos média eszközöket használja fel új szemléletmódok és trendek ismertetésére, amely a cégek számára is fontos tájékozódási pontot nyújt - írja az mmonline.hu.
K. Kiss Gergely, 2019. augusztus 26. hétfő, 22:01
Fotó: Getty Images

A médiafelület célja, hogy a Z-generációt (általában az 1995 és 2010 között született korosztályt nevezik így) érintő trendeket, inspirátorokat, márkákat, illetve számukra valós példaképeket mutasson be, aktuális trendek és kampányok is billentyűvégre kerülnek - olvasható a portálon.

"Sokat lehet olvasni arról, hogy a fiatalok elfordultak a hagyományos médiától. Az, hogy mi hagyományos, azt egy média felhasználásának mikéntje dönti el. Véleményem szerint, mi a remixer generáció vagyunk, tehát a hagyományos és újszerű eszközök és csatornák keveredése inspiráló hatással van ránk. Ez a rés valami teljesen új és izgalmas keveredést hozhat a számunkra és megalapozhatja azt a generációk közötti kapcsolódást" - magyarázza a Corporation Z ötletgazdája és alapítója Trunk Tamás, Z-generációs szakértő, aki személyesen kérte fel együttműködésre azokat a tehetséges és inspiráló fiatalokat, akik már elértek valamit a saját területükön.

A hírportálon azok a hírek jelennek meg, amelyek a fiatal, legfőképpen a Z-generáció számára relevánsak és abban a hangnemben, amely valóban őket tükrözi. A felületen természetesen felnőtt szakemberek, alkotók és inspirátorok is helyet kapnak.

HOZZÁSZÓLÁSOK