Új vezérigazgató-helyettes a magyarországi Vodafone-nál

Szentkuti Gabriella (képünkön) tölti be 2019. november 1-től a Vodafone Magyarország lakossági értékesítési és operációs vezérigazgató-helyettesi pozícióját - jelentette be a vállalat.
Szabó Zsuzsanna, 2019. december 12. csütörtök, 17:52
Fotó: Napi.hu

Szentkuti Gabriella több mint 25 éves vezetői, digitális transzformációs, pénzügyi és szervezetfejlesztői tapasztalattal rendelkezik - közölte a Vodafone Magyarország.

Az elmúlt négy évben ügyvezető igazgatóként, azt megelőzően pedig üzleti stratégiai igazgatói pozícióban dolgozott a Microsoft Magyarországnál, ahol küldetésének tekintette a vállalat digitális átalakulásának felgyorsítását, és ügyfeleik körében a digitális transzformáció erősítését.

Ezt megelőzően pénzügyi területen, közel 20 éves szakmai és vezetői tapasztalatra tett szert, először a Citibanknál, majd a Raiffeisen Banknál, ahol a pénzintézet országos fiókhálózatát illetve az értékesítési- és ügyfélkiszolgálás fejlesztési csapatát vezette.

Szentkuti Gabriella kereskedelmi, közgazdasági és menedzsment tanulmányait Németországban és Magyarországon végezte, valamint MBA fokozatot szerzett Angliában, a Manchester Business Schoolban.

HOZZÁSZÓLÁSOK