Új elnök a Coop élén

A Co-op Hungary Zrt. igazgatósága Pekó Lászlót, a Nyírzem Zrt. vezérigazgatóját választotta új elnökévé, aki a közelmúltban elhunyt Csepeli Lajos tisztét tölti be a jövőben - adta hírül a társaság.
Napi.hu, 2016. december 14. szerda, 12:17
Fotó: Napi.hu

A hazai kereskedelmi láncnál azt követően választottak az Igazgatóság élére új elnököt, hogy a pozíciót eddig betöltő Csepeli Lajos a közelmúltban tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Az új elnök fő céljai között jelölte meg a Coop jelenleg zajló informatikai megújításának folytatását, valamint azt, hogy a kereskedelmi lánc sikeres választ adjon a januártól esedékes megnövelt minimálbér okozta

A lánc évtizedek óta sikeresen reagál a szabályozási változásokra és a versenytársak által támasztott kihívásokra egyaránt, miközben lezajlott az országos boltmegújítási program, és számos hatékonyság növelő, környezetvédelmi beruházásra is sor került a tagcégeknél. A Coop a továbbiakban is ezt az utat folytatja majd, a száz százalékban magyar tulajdonosi köre, 32 ezer munkatársa, valamint napi másfél millió vásárlója érdekében - fogalmazott Pekó László.

HOZZÁSZÓLÁSOK