Új vezető az UniCreditnél

Április 16-tól Aleksandra Cvetkovic az UniCredit Bank lakossági és kisvállalati divíziójának új vezetője és egyben az igazgatótanács tagja. A pénzügyi szektorban több mint húsz éves tapasztalattal rendelkező szakember a csoporton és bankon belülről érkezik új posztjára.
Napi.hu, 2016. április 15. péntek, 09:52
Fotó: Napi.hu

A szakember 1996-ban szerzett közgazdasági és management diplomát a University of Leeds egyetemén, majd szakmai pályafutását tanácsadóként kezdte Londonban az Arthur Andersennél.

Az UniCredit-csoporthoz 2000-ben csatlakozott, 14 évet töltött a horvátországi Zagrebacka bankánál, ahol számos banki szakterület irányításában szerzett széles körű tapasztalatokat. Többek között a Market Positioning terület munkáját menedzselte, szakmai ismereteket gyűjtött Affluent Banking és Transactional products and cash management vezetőként és helytállt Individual client management vezetőként is, majd a Retail Sales & Marketingvezetőjeként is bizonyította szakmai és vezetői képességeit.

A magyarországi UniCredit Bankhoz 2014-ben érkezett és újabb kinevezéséig a lakossági és kisvállalati szegmensek területét irányította, hozzá tartozott a termékfejlesztés, az ügyfél-kiszolgálási modell fejlesztése, valamint a crm és multichannel területek irányítása is.

A poszton elődje, Tátrai Bernadett pályafutását a bankon kívül folytatja.

HOZZÁSZÓLÁSOK