Újabb médiacég kerülhet Fidesz közelbe

Megvenné a Sláger FM-et, Budapest leghallgatottabb rádióadóját Habony Árpád - tudta meg a Magyar Nemzet. A cég jelenleg állítólag nem eladó, ám minden bizonnyal van az a pénz, amiért vihetné a miniszterelnökhöz közel álló médiavállalkozó.
Komócsin Sándor, 2017. április 10. hétfő, 08:49
Fotó: Napi.hu

Habony Árpád, a miniszterelnök tanácsadója és üzleti köre egy ideje alkudozik a Sláger FM-re - írta a Magyar Nemzet több forrásra hivatkozva. A csatornát üzemeltető cég tulajdonosa a Tematic Media Group Kft., amely a nagyváradi Radu Morar kezében van.

Az utóbbit megkereste a napilap. Morar azt mondta, hogy nem akarják eladni a Sláger FM-et, hozzátette azonban, hogy üzletemberként azt az elvet vallja, miszerint mindig van az a pénz, amiért egy portéka eladó. Habonyék a hírek szerint mostanra már túl akartak lenni a dolgon, csak nem kínáltak eleget a rádióért.

Árulkodó, hogy a Sláger FM egy hónapja szakmai körökben nem kis meglepetésre sales house-t váltott. A korábbi partner háttere megegyezett a rádióéval, míg az új ezer szállal kötődik Habony Árpádhoz.

A Class FM tavalyi beszántása után az Andy Vajna-féle Rádió 1 piacvezető lett országosan, ám Budapesten a Sláger FM mögött kullog. Ezért logikus lépés lenne a kormányközeli médiabirodalom részéről, ha megszerezné az utóbbit.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

tarTosPista, 2017.04.10 10:01

Szerintem hamarosan eljön az az idő, amikor narancs tiltott gyümölcs lesz, mert a fideszlogo narancs az önkényuralmi jelképpé válik.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html