Váltás a magyar sikercég élén

Idén ősztől Sanjay Gupta vette át Magyarország egyik legnagyobb, 100 százalékban hazai tulajdonú szervezet- és humán fejlesztési cégcsoportja, a GROW Csoport és a GROW Szervezetfejlesztési Tanácsadó Zrt. vezetését.
Dzindzisz Sztefan, 2017. november 22. szerda, 13:18
Fotó: Napi.hu

A vezérigazgatói posztot több mint öt éven át 2017. szeptember 30-ig betöltő Lénárt Viktor a vállalatcsoport elnökeként és meghatározó tulajdonosaként a jövőben felsővezetői tanácsadásra, a vállalatcsoport nemzetközi terjeszkedésére és technológiai innovációkra koncentrál - közölte a cég.

Az üzleti világban kreatív üzlet- és csapatépítőként ismert új vezérigazgató, Sanjay Gupta, a Siemens és a T-Systems Magyarország színeiben szerzett felsővezetői tapasztalatot, ezen kívül több szervezeteket épített fel és tett sikeressé Indiában, Németországban és Magyarországon. (Új vezető van a Molnál is.)

"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy vezérigazgatóként vezethetem Magyarország egyik legmeghatározóbb szervezet- és humán fejlesztési cégcsoportját. Vezetőként célom, hogy a megkezdett stratégia mentén, valódi innovációs műhelyként dolgozva, új technológiai platformok fejlesztése és bevezetése révén kiaknázzuk a GROW-ban rejlő további növekedési potenciált és sikeres régiós terjeszkedést valósítsunk meg. Új pozíciómban is folytatom szakmai munkámat coach-ként, felsővezetői tanácsadóként és inspirációs előadóként" - mondta Sanjay Gupta.

HOZZÁSZÓLÁSOK