Vasárnaptól változik a budapesti autós közlekedés

Vasárnap estétől a végleges forgalmi rend szerint közlekedhetnek az autósok a Bem rakparton.
MTI, 2015. december 5. szombat, 13:18
Fotó: Napi.hu

Vasárnap estétől már a végleges közúti forgalmi rend szerint lehet közlekedni a Bem rakparton a Margit híd és a Bem tér között, miután befejezték a budai fonódó villamoshálózat kialakításához kapcsolódó útépítési munkákat - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Zrt.

Ismét kétszer két sáv áll majd az autósok rendelkezésére, és újra megnyitják a Margit híd déli oldalán az Angelo Rotta rakparti le- és felhajtót.

A Gyóni Géza tér-Bem rakpart csomópontban újra lehet a tér felől jobbra kanyarodni a Bem rakpartra, és a Bem rakpart felől is itt lehet majd balra kanyarodni a Margit híd felé.

Ezzel egy időben megnyitják a Bem rakparton az újonnan elkészült kerékpárút Kacsa utca-Margit híd közötti szakaszát is.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

tikeali, 2015.12.06 09:30

Egy térkép vagy lealább egy akár kézzel rajzot ábra százszor többet mond, mint a szűkszavú hivatalos szöveg!. Aki érti a szöveget akár a szerkesztőségben is lerajzolhatná! üdv. K.J.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

epataki, 2015.12.05 14:14

Nehéz lett volna egy térképet is mellékelni a cikkhez !!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html