"A tulajdonosi döntést a szerkesztőség csak elfogadni tudja, és sajnos mindössze egy ilyen közlemény az, ami ma Magyarországon bármelyik újságírónak marad, aki elveszíti az állását" - ez már Farkas Csilla megbízott főszerkesztő kommentárja a lépés kapcsán.

"A Zoom.hu-t a főszerkesztőváltás és a csökkentett létszám ellenére a most állásukat veszítő újságírók nemcsak hogy a piacon tartották, de szegmensének meghatározó szereplőjévé is tették. Elhivatottságuknak köszönhetően az elmúlt hónapokban - az elvárt és a korábban ismert egyedi látogatószámokat jelentősen meghaladva - a portál az egyik legsikeresebb időszakát élte. A Zoom.hu impresszumára kattintva olvashatóak az igazán fontos értékei az oldalnak, mind szakmailag, mind emberileg. Megtisztelő volt ennek a szerkesztőségnek a tagja lenni, hálával tartozom a Zoom.hu csapatának! A szerkesztőség a további kitartás reményében búcsúzik a még létező független sajtótól" - írta Farkas Csilla.

Az online lap tesztüzeme 2017 júliusában indult be. Az már az újraindulás volt, mivel az alapító Tarjányi Péter egyszer már indított ilyen néven hírportált, az 2008 áprilisától egy éven át működött - írta a hvg.hu.