Anna Szorokin, alias Anna Delvey kapott egy valóságshow-t, amit házi őrizete alatt forgatnak vele.

Az elítélt szélhámos hírességek és mogulok számára rendez majd meghívásos vacsorapartikat otthonában, a Delvey's Dinner Club című, nem forgatókönyvhöz nem kötött sorozatban.

A valóságshowban Anna Szorokin és vendégei a börtönben töltött idejéről, a hírneve helyreállítására irányuló stratégiájáról és a házi őrizet alatti elszigeteltségéről fognak beszélgetni – írja az Insider.

A Delvey's Dinner Club producere a Jimmy Kimmel műsorvezetővel közösen létrehozott Wheelhouse Entertainment médiavállalat és a Butternut nevű cég lesz. 

Mindannyian kétségbeesetten szeretnénk megtudni, hogy ki is Anna valójában. A Delvey's Dinner Club megmutatja a valódi nőt a sok híresztelés mögött, amit Annáról olvastunk és láttunk

– közölte a cég vezérigazgatója.

Madonna és Elon Musk is a meghívottak között

Anna Szorokin, vagyis Anna Delvey álomvendégei között szerepel Alejandro Mayorkas, amerikai belbiztonsági miniszter, Madonna, Elon Musk, Cyrus Vance volt külügyminiszter, Marina Abramovics szerb performanszművész és Ottessa Moshfegh díjnyertes író.

Anna Delvey tavaly októberben három és fél év után szabadult a börtönből, azóta házi őrizetben van. A Netflixen is megjelent sorozat tanúsága szerint a világ egyik leghíresebb szélhámosa, aki vagyonos üzletasszonynak, orosz örökösnőnek adta ki magát.

A szélhámosnő átverte a New York-i elitet és az orránál fogva vezette Instagram-követőit, dollármilliókat csalt ki több banktól és üzletemberektől, hogy fenntartsa luxus életvitelét.