A debreceni DVSC (Loki) esetében Kósa Lajos országgyűlési képviselő beszélt arról, hogy az egyesületnél fizetési korlát van, ez alól Dzsudzsák sem kivétel - írja a Blikk. Információik szerint ez havi 10 ezer eurót (3,65 millió forint jelent, ennyit kereshet a szélső mellett a Lokihoz szintén visszatérő Korhut Mihály és Varga József is.

A Vasas a Lokin is túltesz. Feczesin Róbert havi 10 ezer eurós, az idei élvonalbeli gólkirály, Radó András 20 ezer eurós fizetésért érkezett korábban. A frissen igazolt Pátkai Máté és Otigba Kenneth sem keres rosszul, előbbi havi 12,5 ezer, utóbbi 16,6 ezer eurót tehet zsebre. A bulvárlap úgy tudja, ezt egy háttérben meghúzódó, tőkeerős szponzor teszi lehetővé.

QP | Quality Placement

Az NB II két topcsapatánál az átlagos fizetés havi egymillió forint. Ennyit néhány kisebb költségvetésű klub legjobbjai is megkeresnek, de a többség ennél jóval kevesebbet vihet haza. - Nyilvánvalóan meg sem tudjuk közelíteni a Vasas és a Loki lehetőségeit, de látható, hogy játékban nincs óriási különbség - véli Vitelki Zoltán, a Kazincbarcika trénere. Náluk a Blikk szerint 200-300 ezer a havi átlagos fizetés, míg a legjobbak úgy 400 ezret kapnak.